Social

Sport

Dinamovi igrači morali unajmiti Croatia bus kako bi ih pustili na zračnu luku Franjo Tuđman

Objavljeno prije 15 minuta

 • 174
  Shares

Igrači NK Dinama morali su unajmiti autobus Croatia busa za dolazak na zračnu luku Franjo Tuđman, jer njihov službeni autobus s imenom Dinamo ima zabranu prilaska.

Nova zračna luka Franjo Tuđman pravo je osvježenje nakon socijalističkog hangara zvanog Pleso.

Iako je novi putnički terminal uvelike modernija i oku ugodnija poletna točka za emigraciju stanovništva u Njemačku i Irsku, igrači Dinama našli su se u problemu jer im je zabranjen pristup s klupskim autobusom. U novom pravilniku zračne luke stoji kako je bilo kojem vozilu s natpisom Dinamo strogo zabranjen pristup zračnoj luci Franjo Tuđman. Nesretni igrači tako će na svako službeno avionsko putovanje morati ići iznajmljenim autobusima Croatia busa, kako bi nesmetano prošli rampu na novom terminalu te dobili besplatno piće u kafiću zračne luke.

No, nisu jedino igrači Dinama žrtve ove nove politike, pa tako dan nakon otvorenja bilježimo slučaj u kojem je osiguranje zračne luke dječaku s njegovog Pony bicikla skidala dinamo.

Advertisement
Klikni za komentare

Sport

Hajduk uložio žalbu na suđenje derbija jer smatra da je Torcida jednako dobro uništavala stadion kao i Boysi

Screenshot
 • 66
  Shares

Nakon što su BBB još jednom pokazali nevjerojatnu moć uništavanja, Dinamo je odmah nakon derbija dobio poziv Američke obavještajne agencije. CIA je unajmila Boyse kao gerilsku postrojbu kojoj će novi cilj biti rušenje vlada umjesto stadiona.

Država u koju će ovi specijalci biti poslani je povjerljiva informacija, no kako SAD destabilizira zemlje diljem svijeta, Boysi će se sigurno dobro provesti na još jednom gostovanju.

Iz Hajduka su odmah uložili pritužbu na suđenje jer smatraju da je Torcida jednako dobro uništavala stadion, a o tome će na kraju prosuditi Oko sokolovo.

Osim za Dinamo, ovaj ugovor će biti unosan i za cijelu Hrvatsku koja svake godine troši puste milijune na kazne zbog ponašanja huligana i troškove popravaka na stadionima. Davor Šuker rekao nam je kratkom razgovoru da je iznimno ponosan na naše navijače koji su konačno dobili priliku zarađivati na uništavanju imovine i života.

Nastavi čitati

Sport

Mamić kupio prepaid bon za vrijeđanje suca u iznosu od 10 milijuna kuna

 • 407
  Shares

Zdravko Mamić je na svojem suđenju pod stalnom prijetnjom novčane kazne zbog ometanja pa je odlučio riješiti se stresa i kupiti pre-paid bon za vrijeđanje suca.

Bon u iznosu od 10 milijuna kuna omogućit će mu bezbrižno uživanje u sudskom procesu koji će moći prekidati uvredama kad god želi.

Iako se bon prije svega odnosi na vrijeđanje suca, zbog tarife koju koristi može se slobodno obrušiti i na svojeg odvjetnika, svjedoke i sve ostale osobe u sudnici. Iako se 10 milijuna čini puno, Mamić planira eventualni ostatak potrošiti na vrijeđanje nogometnih sudaca u sljedećoj sezoni Hrvatske nogometne lige. Ovaj bon napravljen je isključivo za Mamićeve potrebe jer su njegovi odvjetnici prosudili da je to najjeftinija opcija.

Prije toga su mu pokušali objasniti sudski proces, a nakon što su im pomogli pedagozi, nastavnici, defektolozi i NASA-ini znanstvenici, zaključili su da je jeftinije napraviti bon.

Nastavi čitati

Sport

U verziji PES-a za Hrvatsku moći ćete potplatiti suce ili ih kao huligane loviti sa šipkom

 • 366
  Shares

U novoj verziji popularne nogometne simulacije Pro evolution soccer moći ćete potplatiti suce ili ih kao huligan sa šipkom naganjati po terenu.

Nogometne simulacije koje su popularne na konzolama i osobnim računalima iz godine u godinu rade na što većoj realističnosti.

Kako bi u Hrvatskoj ona bila potpuna, uvodi se mogućnost kupovanja virtualnih nogometnih sudaca s novcem zamračenim od transfera igrača. Ako se vašem protivniku vaša potkupljivanja sudaca ne sviđaju, on može s virtualnim huliganom uletjeti na teren i šipkom se obračunati s korupcijom. Također ostaje mu mogućnost da na tribinama nekim težim ili lakšim predmetom pogodi virtualnog vlasnika kluba u glavu.

Izdavač kaže da se trude iz godine u godinu poboljšavati realnost svoje simulacije, ali da korupcijske inovacije u hrvatskom nogometu teško prate čak i uz zakrpe za igru koje izdaju svakih par mjeseci.

Nastavi čitati

Sport

U Zagrebu je prošlog vikenda održana prva službena utrka umirovljenika preko Avenije Dubrovnik

 • 508
  Shares

Stanovnici hrvatske prijestolnice proteklog vikenda mogli su uživati i u novoj turističkoj atrakciji – prvoj službenoj utrci umirovljenika preko Avenije Dubrovnik.

Podsjetimo, pretrčavanje umirovljenika preko Avenije Dubrovnik stari je hrvatski običaj koji vuče korijene još od osmanskih osvajanja u 15. stoljeću.

Zagrebački umirovljenici tada su se isprva u strahu od osmanske okupacije skrivali u novozagrebačkim pothodnicima, a nakon turske kapitulacije ponosno su počeli pretrčavati preko Avenije Dubrovnik nakon čega im je drug Tito u čast pobjede osigurao i najmoderniju prometnu signalizaciju. Od tada svaki novopečeni umirovljenik prolazi inicijaciju pretrčavanja avenije u dvije kategorije – pero-laka kategorija u kojoj trče praznih ruku, te superteška kategorija u kojoj nose prepune vrećice obližnjih trgovačkih centara.

Zagrebački umirovljenici sretni su i ponosni što je njihova 500-godišnja tradicija konačno i institucionalno prepoznata te se nadaju kako će i umirovljenici iz drugih gradova podržati ovu respektabilnu manifestaciju.

Nastavi čitati

Sport

Nogometaš optužen za nesportsko ponašanje jer se prilikom izjave za TV nije dirao rukom po zatiljku

 • 249
  Shares

Nogometaš Cibalije optužen je za nesportsko ponašanje, jer se prilikom davanja izjave za medije nakon utakmice nije dirao rukom po glavi.

Svi koji su ikad pogledali barem jednu nogometnu utakmicu znaju da postoje tri vrste pravila u nogometu: pravila propisana Fifom, pravilo tko mora osvojiti HNL i ona nepisana pravila struke, koja se tradicijski poštuju bez izuzetaka. Upravo ovo zadnje je prekršio napadač Cibalije ne diravši se po glavi prilikom davanja izjave za medij.

Osim kršenja stoljetne tradicije, nogometni anarhist nije niti jednu rečenicu započeo s “mislim da” ili gledanjem u stranu, što je svojevrsni presedan kako u HNL, tako i u svjetskom nogometu.

Nakon što je pregledala snimku, disciplinska komisija HNL-a donijela je jednoglasnu odluku, kojom se Hajduk kažnjava oduzimanjem 3 boda i igranjem dvije utakmice pred praznim tribinama.

Nastavi čitati

TAG CLOUD

Trending

;