Social

Prime Time

Satirični pregled tjednih političkih i društvenih događanja|Prime Time

Objavljeno prije 15 minuta

Prime Time satirični je pregled tjednih političkih i društvenih događanja. Domagoj Zovak i Borna Sor svaki tjedan analiziraju, komentiraju i fantaziraju hrvatsku, regionalnu i svjetsku stvarnost. U tome im pomažu super moći, moderna tehnologija, čovjek oružje i Orko. PS: Samo za domoljube.

Advertisement
Klikni za komentare

Prime Time

Humanitarna akcija za jamčevinu Todoriću | Prime Time

 • 391
  Shares

Prime Time ovaj tjedan fantazira o Mamićevom bijegu na arapski poluotok baš kao i HDZ-ovi communiy manageri fantaziraju da je predsjedničin rejting pao zbog protivljenja Marakeshkom kompaktu. Pozabavili smo se i pitanjem migranata, te kako su se prethodni vlasnici ovih područja nosili s našim dolaskom. Svoje minute dobili su i Kujundžić, Plenković, Prodanović i prizivači savjesti, a 100-tu obljetnicu kraja 1. svjetskog rata odlučili smo izignorirati kao i cijela Hrvatska. Posvetili smo joj jednu jedinu rečenicu.

Nastavi čitati

Prime Time

Njezina livada i njezini snovi | Prime Time

 • 1.1K
  Shares

Novi Prime Time donosi nam sve o prosvjedu u Vukovaru i misterioznoj bolesti koja je zahvatila HDZ-ovace koji se nisu uspjeli tamo pojaviti. Jedan od popularnijih HDZ-ovaca Damir Krstičević imao je veliki tjedan zbog najveće vojne vježbe u povijesti Hrvatske vojske, no njegove izjave medijima ispale su najslabija karika te vježbe. Ipak, ono što nas je najviše impresioniralo je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i njezine izjave o brendiranju, korupciji i livadama kao školskim dvoranama.

Nastavi čitati

Prime Time

Prva hrvatska teorija zavjere | Prime Time

 • 76
  Shares

Kakvo je povjerenje u institucije u Hrvatskoj? A u Europi? A u Americi? Nitko ništa ne zna, krhko je znanje, a institucije rade sran*e. Od glasova iz Bosne, do glasova iz Amerike, dupli špijuni svugdje su oko nas.

Nastavi čitati

Prime Time

Znate l’ priču o Vasi Kurvanjskom? | Prime Time

 • 597
  Shares

U novom Prime Timeu bavimo se prekvalifikacijama u nova zanimanja koja nam predlaže Ivan Vrdoljak iz HNS-a. O tako nečemu osim nas trebao bi razmisliti i Milijan Vaso Brkić, jer ova karijera sive eminencije paraobavještajnog podzemlja je izgleda pred krajem. Naravno, Vaso će nas napustiti, a mi ćemo ostati s manjim zlom Andrejem Plenkovićem, no je li to manje zlo uistinu baš tako malo? Ono što nije malo su razmimoilaženja u društvu oko novog zakona o pobačaju, no to ni ne čudi kad je s jedne strane rasprave zajednica i činjenice, a s druge vjera i gluposti.

Nastavi čitati

Prime Time

James Bond država – Hrvatska, Republika Hrvatska | Prime Time #118

 • 82
  Shares

Čemu služi satira, a čemu novine, čemu Kolinda, a čemu predsjednik države? Kada revolucija dolazi iznutra, a kada izvana? Trebamo li se bojati Istre? Možemo li lakše mrziti u prošlosti? I koliko je ova država postala Udbistan? Na sva ta pitanja dajemo jeftine odgovore.

Nastavi čitati

TAG CLOUD

Trending

;