Social

Prime Time

Pogani jezik iz Pogane Vlake | Prime Time #115

Objavljeno prije 15 minuta

 • 179
  Shares

Novi Prime Time svoj uvod u emisiju duguje neuništivom gradonačelniku Zagreba i njegovom poganom jeziku iz Pogane Vlake. S druge strane, jedan finiji dečko, mlada nada HDZ-a, Marko Milić preuzeo je mjesto glasnogovornika Vlade RH, a mi smo mu posvetili dosta minuta emisije jer taj 24-godišnjak ima uistinu bogato životno iskustvo s kojim je zaslužio tu poziciju. S druge strane, nekima i dugogodišnje iskustvo rada u partiji nije pomoglo da shvati da se s njim u HDZ-u obračuna gore nego nekad u partiji. Riječ je dakako o izbačenom Darku Milinoviću, najnabildanijem hrvatskom političaru još otkako Mirko Filipović nije saborski zastupnik. Nekoliko minuta morali smo posvetiti SDP-u i njegovim unutarstranačkim problemima, ali radije bi da nismo. Pravi problemi su u Uljaniku i 3. Maju, ali za to nemamo nekih rješenja, jer zašto bi ih imali mi, kad i ljudi na čelu države nemaju ništa. Srećom, pravo rješenje za sve naše probleme ima Milan Bandić – spomenik domovini na kojem ćemo ovjekovječiti sve promašaje ove izumiruće nacije.

Advertisement
Klikni za komentare

Prime Time

Njezina livada i njezini snovi | Prime Time

 • 1.1K
  Shares

Novi Prime Time donosi nam sve o prosvjedu u Vukovaru i misterioznoj bolesti koja je zahvatila HDZ-ovace koji se nisu uspjeli tamo pojaviti. Jedan od popularnijih HDZ-ovaca Damir Krstičević imao je veliki tjedan zbog najveće vojne vježbe u povijesti Hrvatske vojske, no njegove izjave medijima ispale su najslabija karika te vježbe. Ipak, ono što nas je najviše impresioniralo je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i njezine izjave o brendiranju, korupciji i livadama kao školskim dvoranama.

Nastavi čitati

Prime Time

Prva hrvatska teorija zavjere | Prime Time

 • 76
  Shares

Kakvo je povjerenje u institucije u Hrvatskoj? A u Europi? A u Americi? Nitko ništa ne zna, krhko je znanje, a institucije rade sran*e. Od glasova iz Bosne, do glasova iz Amerike, dupli špijuni svugdje su oko nas.

Nastavi čitati

Prime Time

Znate l’ priču o Vasi Kurvanjskom? | Prime Time

 • 597
  Shares

U novom Prime Timeu bavimo se prekvalifikacijama u nova zanimanja koja nam predlaže Ivan Vrdoljak iz HNS-a. O tako nečemu osim nas trebao bi razmisliti i Milijan Vaso Brkić, jer ova karijera sive eminencije paraobavještajnog podzemlja je izgleda pred krajem. Naravno, Vaso će nas napustiti, a mi ćemo ostati s manjim zlom Andrejem Plenkovićem, no je li to manje zlo uistinu baš tako malo? Ono što nije malo su razmimoilaženja u društvu oko novog zakona o pobačaju, no to ni ne čudi kad je s jedne strane rasprave zajednica i činjenice, a s druge vjera i gluposti.

Nastavi čitati

Prime Time

James Bond država – Hrvatska, Republika Hrvatska | Prime Time #118

 • 82
  Shares

Čemu služi satira, a čemu novine, čemu Kolinda, a čemu predsjednik države? Kada revolucija dolazi iznutra, a kada izvana? Trebamo li se bojati Istre? Možemo li lakše mrziti u prošlosti? I koliko je ova država postala Udbistan? Na sva ta pitanja dajemo jeftine odgovore.

Nastavi čitati

Prime Time

Predsjednica ima intoleranciju na laktozu, činjenice i izbjeglice | Prime Time #117

 • 3
  Shares

U novom Prime Timeu još se osjeti mliječni okus prošlotjednih jogurt događanja, a predsjednica nam je priuštila još jedan tjedan banalnosti svojim pojavljivanjem u modnom časopisu i izmišljenoj političkoj inicijativi triju mora. Ono što je nimalo banalno i nije izmišljeno je mirovinska reforma ministra Pavića koja je u punom jeku. S druge strane Davor Bernardić tvrdi da je njegov rejting izmišljen i da je samo plod zavjere mračnih sila. Kad smo kod mračnih sila, Branimir Glavaš napao je branitelje zbog najavljenih prosvjeda kako se ponašaju pout SUBNOR-a, iako je još godinama prije, prosvjedujući protiv vlastitog procesa za ratne zločine, bio sam svoj SUBNOR-ovac.

Nastavi čitati

TAG CLOUD

Trending

;