Social

Prime Time

Mr. Fabris Peruško – novo sredstvo za čišćenje u Agrokoru | #88 | Prime Time

24:01

Prime Time EP88

Objavljeno prije 15 minuta

 • 182
  Shares

U 88. Prime Timeu sve o sreći koju broj 8 nosi Kinezima i nacistima, kao i o sreći koju je vijeće za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima donijelo ustašama i onima koji se tako osjećaju. Također, nismo mogli ne spomenuti trijumfalni povratak na tron rektora Borasa koji nam je oprostio što nas je tukao svojim dosadašnjim skandalima. Dakako, vijest tjedna je novi povjerenik Vlade za Agrokor Fabris Peruško, a mi smo većinu vremena ostatka emisije posvetili zrelom i nepristranom ismijavanju njegovog imena i prezimena.

Advertisement
Klikni za komentare

Prime Time

Jogurt samo neparnim danima | Prime Time #116

 • 1
  Share

Tko je bio super hrabri Hrvat da se tako izjašnjavao u bivšoj državi, dobit će od predsjednice litru jogurta. Kila lososa rezervirana je za ratne zločince svih naroda i narodnosti.

Nastavi čitati

Prime Time

Pogani jezik iz Pogane Vlake | Prime Time #115

 • 179
  Shares

Novi Prime Time svoj uvod u emisiju duguje neuništivom gradonačelniku Zagreba i njegovom poganom jeziku iz Pogane Vlake. S druge strane, jedan finiji dečko, mlada nada HDZ-a, Marko Milić preuzeo je mjesto glasnogovornika Vlade RH, a mi smo mu posvetili dosta minuta emisije jer taj 24-godišnjak ima uistinu bogato životno iskustvo s kojim je zaslužio tu poziciju. S druge strane, nekima i dugogodišnje iskustvo rada u partiji nije pomoglo da shvati da se s njim u HDZ-u obračuna gore nego nekad u partiji. Riječ je dakako o izbačenom Darku Milinoviću, najnabildanijem hrvatskom političaru još otkako Mirko Filipović nije saborski zastupnik. Nekoliko minuta morali smo posvetiti SDP-u i njegovim unutarstranačkim problemima, ali radije bi da nismo. Pravi problemi su u Uljaniku i 3. Maju, ali za to nemamo nekih rješenja, jer zašto bi ih imali mi, kad i ljudi na čelu države nemaju ništa. Srećom, pravo rješenje za sve naše probleme ima Milan Bandić – spomenik domovini na kojem ćemo ovjekovječiti sve promašaje ove izumiruće nacije.

Nastavi čitati

Prime Time

Veliki građanski rad u Novom Zagrebu | Prime Time #114

 • 73
  Shares

Borna se vratio iz talasokracije. Ministar Marić morat će objasniti zašto se izuzeo od istine pred saborskim povjerenstvom. Premijer tvrdi kako je masovno laganje ministara slučajnost, a njegova uloga u Lex Agrokoru prenapuhana, za razliku od njega, koji je samo napuhan. Gradonačelnik Bandić pokazao malo kulture, trebat će vam zoom. Prvi javni marš stranačkih parazita i puno više u novoj epizodi Prime Timea.

Nastavi čitati

Prime Time

Orbanizacija Hrvatske | Prime Time #113

 • 69
  Shares

U novom Prime Timeu pogledajte kako na stajalištima autocesta započinje proces orbanizacije Hrvatske. Taj proces masnicama po tijelu platit će i pokoja izbjeglica, ali i oni moraju odraditi svoj dio posla. Srećom, nitko to previše ne doživljava, baš kao ni sudbinu radnika u Uljaniku i 3. maju. Vlada bi im možda i ne pomogla, ali su ministri i premijer trenutno zauzeti s kosturima iz ormara koji su se pojavili sa svjedočenjem Martine Dalić pred USKOK-om. Tako da im trenutno ne mogu nikako ne pomoć, inače bi im sigurno ne pomogli.

Nastavi čitati

Prime Time

Nahranimo nadbiskupa Hranića | Prime Time #112

 • 215
  Shares

U novom Prime Timeu mnogim hrvatskim katolicima odlučili smo objasniti što se točno slavilo u srijedu na Veliku Gospu. Na drugom kraju svijeta, u SAD-u Gospin blagdan prošao je u sjeni zastrašujućeg pedofilskog skandala u katoličkoj crkvi. Nadbiskup Hranić nije se smeo zbog toga, pa je poslao poruke o čuvanju djevičanstva u djevojaka i ne bježanju u jednostavnost emigracije. Dakle, sve ono o čemu nadbiskup sve jako dobro zna. Ovaj tjedan obilježile su i dvije smrti u Hrvatskoj koje idu na konto dvije najveće hrvatske stranke. Ipak, najviše veselja ovaj tjedan proizvele su braniteljske udruge svojim obračunom s “bajaganjem” i ojkanjem.

Nastavi čitati

TAG CLOUD

Trending

;