Social

Prime Time

Licemjeri posvuda | #94 | Prime Time

33:22

Objavljeno prije 15 minuta

 • 130
  Shares

U novoj epizodi Prime Timea – ako niste izgorjeli u novom svjetskom ratu između SAD-a i Rusije – možete pogledati i kako napreduje nagodba u Agrokoru kojem je na čelu čovjek s najvećim brojem zastajkivanja u govoru po jedinici vremena. Iskoristite ovu prigodu i zahvalite se s enciklopedistom i prosvjetiteljem našem najnovijem ratnom zločincu s ovih prostora – Vojislavu Šešelju. Zadnju trećinu emisije posvetili smo istanbulskoj konvenciji i licemjerima koji su licemjerno ustali protiv tog dokumenta pri tom licemjerno zaboravivši da su ga podržali čim su u Saboru završili s programom HDZ-a kojeg su očito licemjerno zaboravili ili ne pročitali.

Advertisement
Klikni za komentare

Prime Time

Jogurt samo neparnim danima | Prime Time #116

 • 1
  Share

Tko je bio super hrabri Hrvat da se tako izjašnjavao u bivšoj državi, dobit će od predsjednice litru jogurta. Kila lososa rezervirana je za ratne zločince svih naroda i narodnosti.

Nastavi čitati

Prime Time

Pogani jezik iz Pogane Vlake | Prime Time #115

 • 179
  Shares

Novi Prime Time svoj uvod u emisiju duguje neuništivom gradonačelniku Zagreba i njegovom poganom jeziku iz Pogane Vlake. S druge strane, jedan finiji dečko, mlada nada HDZ-a, Marko Milić preuzeo je mjesto glasnogovornika Vlade RH, a mi smo mu posvetili dosta minuta emisije jer taj 24-godišnjak ima uistinu bogato životno iskustvo s kojim je zaslužio tu poziciju. S druge strane, nekima i dugogodišnje iskustvo rada u partiji nije pomoglo da shvati da se s njim u HDZ-u obračuna gore nego nekad u partiji. Riječ je dakako o izbačenom Darku Milinoviću, najnabildanijem hrvatskom političaru još otkako Mirko Filipović nije saborski zastupnik. Nekoliko minuta morali smo posvetiti SDP-u i njegovim unutarstranačkim problemima, ali radije bi da nismo. Pravi problemi su u Uljaniku i 3. Maju, ali za to nemamo nekih rješenja, jer zašto bi ih imali mi, kad i ljudi na čelu države nemaju ništa. Srećom, pravo rješenje za sve naše probleme ima Milan Bandić – spomenik domovini na kojem ćemo ovjekovječiti sve promašaje ove izumiruće nacije.

Nastavi čitati

Prime Time

Veliki građanski rad u Novom Zagrebu | Prime Time #114

 • 73
  Shares

Borna se vratio iz talasokracije. Ministar Marić morat će objasniti zašto se izuzeo od istine pred saborskim povjerenstvom. Premijer tvrdi kako je masovno laganje ministara slučajnost, a njegova uloga u Lex Agrokoru prenapuhana, za razliku od njega, koji je samo napuhan. Gradonačelnik Bandić pokazao malo kulture, trebat će vam zoom. Prvi javni marš stranačkih parazita i puno više u novoj epizodi Prime Timea.

Nastavi čitati

Prime Time

Orbanizacija Hrvatske | Prime Time #113

 • 69
  Shares

U novom Prime Timeu pogledajte kako na stajalištima autocesta započinje proces orbanizacije Hrvatske. Taj proces masnicama po tijelu platit će i pokoja izbjeglica, ali i oni moraju odraditi svoj dio posla. Srećom, nitko to previše ne doživljava, baš kao ni sudbinu radnika u Uljaniku i 3. maju. Vlada bi im možda i ne pomogla, ali su ministri i premijer trenutno zauzeti s kosturima iz ormara koji su se pojavili sa svjedočenjem Martine Dalić pred USKOK-om. Tako da im trenutno ne mogu nikako ne pomoć, inače bi im sigurno ne pomogli.

Nastavi čitati

Prime Time

Nahranimo nadbiskupa Hranića | Prime Time #112

 • 215
  Shares

U novom Prime Timeu mnogim hrvatskim katolicima odlučili smo objasniti što se točno slavilo u srijedu na Veliku Gospu. Na drugom kraju svijeta, u SAD-u Gospin blagdan prošao je u sjeni zastrašujućeg pedofilskog skandala u katoličkoj crkvi. Nadbiskup Hranić nije se smeo zbog toga, pa je poslao poruke o čuvanju djevičanstva u djevojaka i ne bježanju u jednostavnost emigracije. Dakle, sve ono o čemu nadbiskup sve jako dobro zna. Ovaj tjedan obilježile su i dvije smrti u Hrvatskoj koje idu na konto dvije najveće hrvatske stranke. Ipak, najviše veselja ovaj tjedan proizvele su braniteljske udruge svojim obračunom s “bajaganjem” i ojkanjem.

Nastavi čitati

TAG CLOUD

Trending

;