Social

Objavljeno prije 15 minuta

Ako se Gibonni čita Điboni, kako se onda čita gepard. Ili guska? Ili gnjurac? Sve su to pitanja čije odgovore newsbarovci pokušavaju pronaći svakoga dana poslije posla uz šalicu tople kave.

Advertisement
Klikni za komentare

Native

Zašto je bakin pas uvijek napuhnut i nervozan?

Nastavi čitati

Native

Kako ostvariti poslovne kontakte i ostati u kontaktu beskontaktno?

Zamislite situaciju – ostvarili ste novi poslovni kontakt, razmijenili ste kontakte i dogovorili se da ćete ostati u kontaktu, a sve to učinili ste beskontaktno. Budućnost je stigla, i s novom Addiko beskontaktnom karticom izgleda više fantastično nego znanstveno. Nosite naočale, ali razmišljate o kontaktnim lećama? Nosite ih beskontaktno!

Osnivate ekspediciju, ali ime Kon-Tiki već je zauzeto? Nazovite ju Beskontiki! Kontate si da biste trebali promijeniti nešto u životu? Kontajte beskontaktno. Čak ni valutne konverzije nikad nisu bile beskonverznije uz novi Addiko beskontaktni dodatak u vašem novčaniku.

Nastavi čitati

Native

ZNANSTVENA REVOLUCIJA: Znanstvenici uspješno spojili gen bankovne kartice i jagode

Pomislite na jagode. Prisjetite se njihovog mirisa. Jeste? Odlično. Sad se približite tipkovnici i pomirišite… Tako… Još bliže. Još mrvicu bliže. Još samo malo… Još ništa ne osjećate? To je zato što vaša tipkovnica nažalost po svoj prilici miriše samo na jagodice vaših prstiju, ali Addiko je pripremio novitet koji će iz japanki izuti i najzagriženije voćne entuzijaste.

Bankovna kartica s mirisom jagode. Ono što je donedavno bio samo mokri san prosječnog vrtlara, pretvara se u čudo moderne genetike, jer miris smo dobili križanjem gena kartice i jagode. No ne brinite, prije konzumacije karticu ne morate čistiti jer je 100% prirodno uzgojena – bez pesticida, herbicida i ekocida. Zato, bez obzira na to što ste kupili – svi će se okretati za vama kada dođe vaš red za plaćanje.

Nastavi čitati

Native

Kako je reagirala primitivna okolina kada je prvi čovjek izašao iz ormara i rekao: Ja sam Homo Erectus?

Svi znamo bar pokoju povijesnu prispodobu o mnogim plemenitim i hrabrim ustancima, ali po prvi put se dogodio ustanak – bankovnih kartica! Ne, ne govorimo o novom chick-lit trash horroru već o novoj vertikalnoj Addiko bankovnoj kartici!
Koliko puta vam se dogodilo da ste samo na desetak minuta krenuli ubiti oko nakon čega ste se probudili pola milijuna godina kasnije, zbunjeni, raščupani i… vertikalni –  zbog čega su vas ostali prijekorno gledali i smijali vam se? Sada razumijete evoluciju homo erectusa u homo sapiensa koja je rezultirala revolucijom u svijetu bankovnih kartica. Nema sumnje – ova kartica će ući u anale!

 

Nastavi čitati

Native

Jeste li se ikada zapitali zašto vam nitko ne dolazi na roštilj?

  • 1
    Share
Nastavi čitati

TAG CLOUD

Trending

;