Social

ClickBait

NIVES OSTALA BEZ INSTAGRAMA! Promrznut ćete kada vidite sliku zbog koje su je CENZURIRALI!

Objavljeno prije 15 minuta

Naša cijenjena pjevačica, spisateljica i glumica Nives Celzijus eliminirana je s Instagrama zbog provokativne fotografije. Iako je NiCe, kako je zovemo od milja, već i prije objavljivala fotografije svojih grudi i pozadine, čini se da je njezina posljednja objava uznemirila moćnike.

Iz izvora bliskog masonskim ložama i farmaceutskim lobijima saznajemo da je NivCe stala na žulj moćnicima objavom fotografije na kojima prokazuje istinu. Istina je to za koju svi znaju, ali je svejedno tabu tema u društvu. Naravno, riječ je o chemtrailsima!

NiCe je na fotografiji svojih obnaženih gluteusa ispustila chemtrailse i tako dokazala ono što se već neko vrijeme sumnja – chemtrailsi se nalaze i u našoj hrani i ljudsko tijelo ih ne može probaviti! Još jedan šokantan dokaz chemtrailsa, zbog kojih je NiCe eliminirana s interneta, pogledajte na šokantnoj fotografiji:

Advertisement
Klikni za komentare

ClickBait

PORAŽAVAJUĆE SCENE U DUBROVNIKU: Pogledajte mladića kojeg su izbacili iz crkve zbog glupog zakona

Wikipedia/Ivica Vlahović
 • 51
  Shares

Čitatelji su nam poslali potresne slike s Dubrovačkih ulica na kojima je zabilježen mladić koji je prvo izbačen iz crkve, a onda i iz užeg centra grouada. Naime, mladić je izbačen iz crkve jer je kršio zakon o ćudoređu i boravio u crkvi u toplesu.

Takvo ponašanje nije dopušteno niti u centru Dubrovnika pa su ga policajci, svećenici i komunalci zajedničkim silama izbacili na gradsku periferiju. Mladić je od tada potpuno shrvan duhom i nisu mu jasna nova pravila. Naime, u crkvi je od kad zna za sebe i nikad nije imao problema s golotinjom, iako je tamo uvijek boravio samo u platnenim krpama koje su mu glumile gaće.

Mladić sada ne zna što će sa sobom jer mu je objašnjeno da je njegov grijeh toliko velik da ga neće čak niti premjestiti u drugu župu. Isusu je tako preostalo prositi na gradskoj periferiji jer je nepokretan pa se oslanja isključivo na dobrodušnost potpunih stranaca.

Nakon što se priča proširila društvenim mrežama, javili su nam se iz doma u Nazorovoj te najavili da će zbrinuti Isuseka pa će ga potencialni posvojitelji uskoro moći i razgledati.

Nastavi čitati

ClickBait

ŠOK I VJEVERICA! Ovako naša predstavnica na Euroviziji izgleda bez šminke, cijelo vrijeme nas laže u usta!

Instagram/frankaofficial_
 • 317
  Shares

Ove godine će nas na Euroviziji u Lisabonu predstavljati Franka Batelić, koja je osvojila simpatije javnosti ne samo glasom već i stasom. No, čini se da nas Franka cijelo vrijeme bezočno laže u usta jer smo istraživačkim novinarstvom otkrili kako zapravo izgleda bez šminke.

Otkriće bi vas moglo šokirati jer je tako djelovalo čak i na naše najiskusnije istraživačke novinare, brucoše indologije i lingvistike koji već dva tjedna rade za nas na studentskom ugovoru pa su se nagledali stvarno svega. Naime, upisivanjem pojma ‘Franka’ u tražilicu generičkih slika, otkrili smo da prava ‘Franka’ ne izgleda nimalo nalik na našminkanu verziju sebe.

U nastavku možete pogledati kako izgleda naša Franka naoružana svom silom kozmetičkih preparata, a kako izgleda kada misli da je nitko ne vidi:

Našminkana Franka:

Franka bez šminke:

Nastavi čitati

ClickBait

BB LUCIJA OBNAŽILA SVOJU DONJU POLOVICU, svi bi je htjeli dobro provozati!

Mato Filipović
 • 44
  Shares

BB Lucija slovi kao jedan od favorita ove sezone Big Brothera, a nedavno je povećala svoje šanse za pobjedu kada je pred kamerama obnažila svoju donju polovicu. Lucija se vrlo hrabro pred outala pred cijelom nacijom i bez srama pokazala da je Konceptaur.

Naime, Lucija je osoba s gornjim dijelom žene, a donjim dijelom Concepta Two.

Concept Two je električni automobil s gotovo 2.000 konjskih snaga pa ne čudi spoznaja da bi ga svi htjeli provozati. Lucija je tako postala još poželjnija, a možete je vidjeti ovdje:

Nastavi čitati

ClickBait

“ONA JE NAKAZA!” Seljani kamenovali djevojku s tijelom Lidije Bačić i licem Jandrokovića

Mato Filipović
 • 180
  Shares

Prava tragedija pogodila je malo selo u Dalmatinskoj zagori koje se suočilo s nesvakidašnjom situacijom. Naime, u svojoj sredini pronašli su neobičnog stvora kojem nisu znali podrijetlo. Jedni seljani tvrdili su da je riječ o izvanzemaljcu dok su drugi bili sto posto sigurni da je riječ o Srbinu.

Nakon što su ga poškropili svetom vodom, izložili češnjaku, križu i Thompsonovoj glazbi te se uvjerili da nije riječ o Srbinu, pao im je kamen sa srca. No, taj isti kamen uskoro su podignuli jer im se nije svidjelo da u svojoj sredini imaju nešto neobično i drugačije.

Naime, “čudovište” je rođeno s tijelom Lidije Bačić i licem Gordana Jandrokovića pa su seljani odustali od daljnjih analiza i prozvali ga nakazom. Kada im je dosadilo pokušavati objasniti čudnovato biće, naoružali su se do zuba vilama i kamenjem, koje im je prethodno palo sa srca, i odlučili kamenovati nesretnicu. Kako doznajemo, bilo im je šteta da takvo lice upropasti jednu tako lijepu djevojku pa su joj odlučili prikratiti muke.

S obzirom na to da je bila riječ o neidentificiranom biću, kamenovanje nije završilo u lokalnim vijestima već samo na internetskim stranicama i forumima posvećenim paranormalnim pojavama. Na jednoj je stranici objavljena i slika ovog “čudovišta”, koje je prozvano Dalmatinskom čupakabrom. Autentičnu fotografiju s mjesta događaja prenosimo u nastavku, ali vas upozoravamo da je gledate na vlastitu odgovornost:

Nastavi čitati

ClickBait

SVISNUT ĆETE NA KVASINU kada vidite oralne vještine Anezi iz Big Brothera

 • 151
  Shares

Anezi je već pri samom ulasku u Big Brother kuću naglasila da ima oralne vještine, no da nije zbog njih došla u show. Kazala je da joj cilj nije samopromocija, no već samim spominjem svojih oralnih vještina zagolicala je maštu gledatelja.

Moramo priznati da ni mi nismo mogli odoljeti znatiželji pa smo i sami potražili primjere njezinih oralnih vještina, a našli smo ih mnogo.

Jedan primjer kako svojim ustima zadovoljava cijelo mnoštvo možete pogledati u nastavku:

 

https://www.facebook.com/anezi14/videos/1958461144436135/

Nastavi čitati

Web Shop

TAG CLOUD

NewsLetter

Trending

;