Social

ClickBait

“ONA JE NAKAZA!” Seljani kamenovali djevojku s tijelom Lidije Bačić i licem Jandrokovića

Mato Filipović

Objavljeno prije 15 minuta

 • 181
  Shares

Prava tragedija pogodila je malo selo u Dalmatinskoj zagori koje se suočilo s nesvakidašnjom situacijom. Naime, u svojoj sredini pronašli su neobičnog stvora kojem nisu znali podrijetlo. Jedni seljani tvrdili su da je riječ o izvanzemaljcu dok su drugi bili sto posto sigurni da je riječ o Srbinu.

Nakon što su ga poškropili svetom vodom, izložili češnjaku, križu i Thompsonovoj glazbi te se uvjerili da nije riječ o Srbinu, pao im je kamen sa srca. No, taj isti kamen uskoro su podignuli jer im se nije svidjelo da u svojoj sredini imaju nešto neobično i drugačije.

Naime, “čudovište” je rođeno s tijelom Lidije Bačić i licem Gordana Jandrokovića pa su seljani odustali od daljnjih analiza i prozvali ga nakazom. Kada im je dosadilo pokušavati objasniti čudnovato biće, naoružali su se do zuba vilama i kamenjem, koje im je prethodno palo sa srca, i odlučili kamenovati nesretnicu. Kako doznajemo, bilo im je šteta da takvo lice upropasti jednu tako lijepu djevojku pa su joj odlučili prikratiti muke.

S obzirom na to da je bila riječ o neidentificiranom biću, kamenovanje nije završilo u lokalnim vijestima već samo na internetskim stranicama i forumima posvećenim paranormalnim pojavama. Na jednoj je stranici objavljena i slika ovog “čudovišta”, koje je prozvano Dalmatinskom čupakabrom. Autentičnu fotografiju s mjesta događaja prenosimo u nastavku, ali vas upozoravamo da je gledate na vlastitu odgovornost:

Advertisement
Klikni za komentare

ClickBait

SRAMOTNA KAMPANJA: Rusijom se širi propagandna akcija s velikim plakatima Luke Modrića

Screenshot
 • 166
  Shares

Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji tek je počelo, a već je došlo do prve kontroverze. Naime, Rusijom se širi kampanja koja koristi lik i djelo Luke Modrića na vrlo bezobrazan i sramotan način. Njegov nastup protiv Nigerije iskorišten je kao reklama za cijepljenje.

Na velikim plakatima diljem Rusije objavljene su slike Modrića i Messija. Kako je Modrić pogodio penal protiv Nigerije, a vratar Islanda je obranio Messijev udarac, na fotografiji Modrića piše da je cijepljen.

Ovom prljavom kampanjom želi se sugerirati da je Modrić imun na golmane zbog cjepiva, a Messi nije, no protivnici cijepljenja već su poslali službeni apel ruskim vlastima od kojih žele skidanje plakata i upozoravaju na negativne posljedice cijepljenja kod Luke Modrića, o kojima smo pisali ranije.

Nastavi čitati

ClickBait

OVAJ APSURD MORATE VIDJETI! Turist završio na hitnoj kad je u Dubrovniku dobio račun za kavu

 • 338
  Shares

Turist iz Velike Britanije završio je na hitnoj nakon što je u kafiću na Stradunu dobio račun zaražen ospicama. Britanac je sjeo u kafić, naručio standardnu kavu za 46 kuna, a šok je uslijedio kad je dobio račun.

Turist ga je primio u ruke, potpuno spreman platiti navodno skupu kavu, kada je na njemu primijetio ospice.

Nepažljivi turist nije bio svjestan da ova bolest još postoji u razvijenom svijetu pa je zaboravio pogledati račun prije nego što ga je primio u ruke.

Ospice su ga odmah zarazile pa je nesretni turist završio na hitnoj gdje je u stabilnom stanju. Kako je turist prevezen u bolnicu prije nego što je stigao platiti račun, iz kafića poručuju da će mu nabiti kamatu od 200 posto jer, kako kažu: “Stvuarno nuije u ruedu”.

Nastavi čitati

ClickBait

HRVATSKA MATURANTICA SE SKINULA I PORUČILA: ‘Neće ustaše u moju butigu’

Instagram/kendalljenner
 • 173
  Shares

Hrvatska maturantica Kendall Jenner skinula se povodom norijade kako bi protestirala protiv ustaškog sentimenta koji se širi Hrvatskom. Ova polaznica opće gimnazije želi dati do znanja svojim vršnjacima da podržavanje fašizma nije u redu pa je uz objavu obnažene fotografije napisala: “Neće ustaše u moju butigu”.

Na fotografiji je i jasno označila “butigu” kako ne bi bilo zabune, no neke to nije spriječilo da i ovu norijadu provedu vičući “Za dom spremni” i slične starodebilne pozdrave. Iako se polemike oko ustaša i ustaškog obilježja vode već stoljećima, jedno je jasno: Nitko se ne odijeva u ustaške odore, uzvikuje “Za dom spremni” i šara po spomenicima jer je draga i funkcionalna osoba koja želi sugrađanima i susjedima popraviti dan.

Zbog toga je vrlo lako prosuditi da su simpatizeri ustaša obično rektalne vjeroispovijesti, što zapravo nije nit čudo ako smo svjesni povijesne činjenice da je Ante Pavelić bio poglavnik svih sfinktera.

Ipak, maturantica Kendall nije odustala od svoje generacije i željela ih je motivirati na dobrosusjedsko ponašanje. Fotografiju kojom je ova maturantica, rodom iz Los Angeleka u Zagorju, pokušala motivirati vršnjake na antifašizam prenosimo u cijelosti:

Nastavi čitati

ClickBait

HRVATSKA JE ZGROŽENA! Ljudi u nevjerici gledaju što je prekrasna Hrvatica napravila od sebe

 • 105
  Shares

Nina Morić slovi za jednu od najljepših Hrvatica u povijesti naših naroda, kako u domovini, tako i u svijetu. No, njezini poklonici zabrinuti su da narušava svoju prirodnu, hrvatsku ljepotu plastičnim operacijama.

Njezine nedavne slike osupnule su Hrvate koji ne mogu vjerovati što je Nina napravila od sebe pa su se svojim poklicima šoka i nevjerice oglasili na društvenim mrežama.

Njezini donedavni fanovi poručuju joj da se potpuno unakazila. Brigadir _’91_CENTIMETARA!!! kaže: “Osi li se unokazila rugobo jedna, što si odsebe uradila, svece ti nemile proklinjem”, mimohod_rackukuriku kaže: “Šasi to osebe uradila stoko joguslavenska, majcicu ti tvoju nabijem na vrbu”, a duševni_prolaps joj je poručio: “Doro su te izj… ti Talijanci špageti hahahaha arivederči šinjorina hahaha ZDS”.

Nina Morić je plastičnu operaciju obavila kod glasovitog dr. Picassa, a fotografije velike promjene koja je šokirala naciju pogledajte ovdje:

Prije operacije

 

Nakon operacije

Nastavi čitati

ClickBait

Još jedna Hrvatica nakon razvratne karijere pronašla Isusa i potpuno promijenila život

 • 431
  Shares

Pronalaženje Isusa može imati dramatičan učinak na osobni i javni život pojedinca, što vrlo jasno pokazuju transformacije svih poštenih nalaznika Isusa.

Jedna osoba koja je nedavno otkrila Isusa jest Ž.M. koja je htjela ostati anonimna.

Ona je u prošlosti vodila razvratan i degutantan život, organizirala referendume protiv istospolnih brakova, borila se protiv Istanbulske konvencije, abortusa i na druge načine pokušala zagorčati život ljudima oko sebe.

No, Ž. M. je nedavno otkrila Isusa i život joj se potpuno promijenio. Umjesto da stalno sudi ljude oko sebe i pokušava im otežati život, ugledala se na Isusa i počela se družiti s prostitutkama, te im organizirala zdravstvenu pomoć i edukaciju.

Kada je vidjela da edukacija i prevencija imaju odličan efekt, otvorila je centar za prevenciju neželjenih trudnoća u kojem educira mlade o odgovornom i sigurnom upuštanju u seksualne odnose, bez tabua i zastrašivanja.

Umjesto protivljenja Istanbulskoj konvenciji, odlučila je priznati Isusovo načelo da postupa s drugima kako želi da oni postupaju s njom pa je umjesto ‘rodne ideologije’ počela propovijedati razumijevanje i snošljivost prema svima.

Moć Isusa tako je do temelja promijenio još jednu razvratnu Hrvaticu, a iako će perverznjaci ostati bez jedne svoje muze, njezina promjena će imati pozitivan utjecaj na velik broj ljudi.

Nastavi čitati

TAG CLOUD

Trending

;