Social

ClickBait

BOSANAC DOKAZAO DA JE ZEMLJA RAVNA PLOČA! Svi su mu se rugali, a on će promijeniti svijet

Flickr

Objavljeno prije 15 minuta

Milan iz Zenice od malih je nogu bio žrtva ismijavanja jer je vjerovao da je Zemlja ravna ploča. Zbog toga su ga ismijavala djeca iz razreda, a kasnije i kolege na poslu pa čak i rodbina. Milan se žali da je jednom prilikom čak ostao i bez djevojke kada joj je na prvom spoju pokušao objasniti da nas masoni pokušavaju uvjeriti da je Zemlja okrugla kako bi porasla cijena globusa.

No, nakon godina i godina traganja za dokazom koji će uvjeriti baš svakoga, Milanu se napokon posrećilo i njegovo otkriće promijenit će svijet. Naime, dok je tražio autokartu za potez Novi Sad – Pančevo, Milan se zagledao u kartu i shvatio da mu je dokaz cijelo vrijeme pred nosom! Naime, autokarta je bila potpuno ravna, što je dokaz da je i cijela Zemlja ravna!

Milan tvrdi da je ovaj dokaz promaknuo svima pa je na Facebooku odmah objavio status sa slikom koja će promijeniti sve što znamo o svijetu oko nas. Na objavu je dobio 7 lajkova, što je više nego je uspio dobiti na bilo koji svoj prijašnji status pa se odmah obratio medijima jer je shvatio da je njegova objava dirnula mase.

U nastavku prenosimo kartu koju je Milan otkrio, a prenosimo i Milanovu teoriju kako bi karta izgledala da je Zemlja stvarno okrugla.

Karta koja dokazuje da je Zemlja ravna ploča:

Kako bi karta izgledala da je Zemlja okrugla:

Advertisement
Klikni za komentare

ClickBait

AVA KARABATIĆ DOBILA 17 GODINA ZATVORA, sutkinja joj poručila: ‘I to je premalo’

Ava Karabatić dobila je zatvorsku kaznu od 17 godina zatvora bez prava pomilovanja nakon što je prošle godine protiv nje podignuta optužnica za zločin protiv čovječnosti. Najpoznatija hrvatska profesorica talijanskog i latinskog prijavljena je policiji kada je prošle godine zapjevala u javnosti.

Ubrzo su se pojavile i snimke njezinog vokalnog napada na bespomoćnu publiku, koje su poslužile kao dokazi za nečovječni zločin. Ava je svojim glasom izazvala traume kod publike i pomor riba u tržišnoj vrijednosti od oko 100.000 kuna, a sud je odlučio da se radilo o planiranom zločinu.

Ava je tom prilikom zapjevala s Ivanom Pernarom, koji je osuđen u odsutnosti i za njim je raspisana tjeralica. Policija i pravni sustav nikako nisu mogli doći do njega jer se izbrisao iz svih oblika službenog postojanja kako bi pobjegao od HRT-ovih inkasatora.

Zbog pokušaja pjevanja dobila je 17 godina zatvora, a pri izricanju kazne sutkinja joj je u lice priznala: ‘I to je premalo. Dao Bog da se ovako nešto više nikada ne dogodi’. Svi koji su sudjelovali u procesu i morali čuti Avino pjevanje dobili su beneficirani radni staž i tjedan dana oporavka u toplicama. Snimku zločina kojeg su snimile kamere prenosimo u nastavku, no gledajte ga na vlastitu odgovornost:

 

Nastavi čitati

ClickBait

NIVES OSTALA BEZ INSTAGRAMA! Promrznut ćete kada vidite sliku zbog koje su je CENZURIRALI!

 • 81
  Shares

Naša cijenjena pjevačica, spisateljica i glumica Nives Celzijus eliminirana je s Instagrama zbog provokativne fotografije. Iako je NiCe, kako je zovemo od milja, već i prije objavljivala fotografije svojih grudi i pozadine, čini se da je njezina posljednja objava uznemirila moćnike.

Iz izvora bliskog masonskim ložama i farmaceutskim lobijima saznajemo da je NivCe stala na žulj moćnicima objavom fotografije na kojima prokazuje istinu. Istina je to za koju svi znaju, ali je svejedno tabu tema u društvu. Naravno, riječ je o chemtrailsima!

NiCe je na fotografiji svojih obnaženih gluteusa ispustila chemtrailse i tako dokazala ono što se već neko vrijeme sumnja – chemtrailsi se nalaze i u našoj hrani i ljudsko tijelo ih ne može probaviti! Još jedan šokantan dokaz chemtrailsa, zbog kojih je NiCe eliminirana s interneta, pogledajte na šokantnoj fotografiji:

Nastavi čitati

ClickBait

PORAŽAVAJUĆE SCENE U DUBROVNIKU: Pogledajte mladića kojeg su izbacili iz crkve zbog glupog zakona

Wikipedia/Ivica Vlahović
 • 55
  Shares

Čitatelji su nam poslali potresne slike s Dubrovačkih ulica na kojima je zabilježen mladić koji je prvo izbačen iz crkve, a onda i iz užeg centra grouada. Naime, mladić je izbačen iz crkve jer je kršio zakon o ćudoređu i boravio u crkvi u toplesu.

Takvo ponašanje nije dopušteno niti u centru Dubrovnika pa su ga policajci, svećenici i komunalci zajedničkim silama izbacili na gradsku periferiju. Mladić je od tada potpuno shrvan duhom i nisu mu jasna nova pravila. Naime, u crkvi je od kad zna za sebe i nikad nije imao problema s golotinjom, iako je tamo uvijek boravio samo u platnenim krpama koje su mu glumile gaće.

Mladić sada ne zna što će sa sobom jer mu je objašnjeno da je njegov grijeh toliko velik da ga neće čak niti premjestiti u drugu župu. Isusu je tako preostalo prositi na gradskoj periferiji jer je nepokretan pa se oslanja isključivo na dobrodušnost potpunih stranaca.

Nakon što se priča proširila društvenim mrežama, javili su nam se iz doma u Nazorovoj te najavili da će zbrinuti Isuseka pa će ga potencialni posvojitelji uskoro moći i razgledati.

Nastavi čitati

ClickBait

ŠOK I VJEVERICA! Ovako naša predstavnica na Euroviziji izgleda bez šminke, cijelo vrijeme nas laže u usta!

Instagram/frankaofficial_
 • 318
  Shares

Ove godine će nas na Euroviziji u Lisabonu predstavljati Franka Batelić, koja je osvojila simpatije javnosti ne samo glasom već i stasom. No, čini se da nas Franka cijelo vrijeme bezočno laže u usta jer smo istraživačkim novinarstvom otkrili kako zapravo izgleda bez šminke.

Otkriće bi vas moglo šokirati jer je tako djelovalo čak i na naše najiskusnije istraživačke novinare, brucoše indologije i lingvistike koji već dva tjedna rade za nas na studentskom ugovoru pa su se nagledali stvarno svega. Naime, upisivanjem pojma ‘Franka’ u tražilicu generičkih slika, otkrili smo da prava ‘Franka’ ne izgleda nimalo nalik na našminkanu verziju sebe.

U nastavku možete pogledati kako izgleda naša Franka naoružana svom silom kozmetičkih preparata, a kako izgleda kada misli da je nitko ne vidi:

Našminkana Franka:

Franka bez šminke:

Nastavi čitati

ClickBait

BB LUCIJA OBNAŽILA SVOJU DONJU POLOVICU, svi bi je htjeli dobro provozati!

Mato Filipović
 • 45
  Shares

BB Lucija slovi kao jedan od favorita ove sezone Big Brothera, a nedavno je povećala svoje šanse za pobjedu kada je pred kamerama obnažila svoju donju polovicu. Lucija se vrlo hrabro pred outala pred cijelom nacijom i bez srama pokazala da je Konceptaur.

Naime, Lucija je osoba s gornjim dijelom žene, a donjim dijelom Concepta Two.

Concept Two je električni automobil s gotovo 2.000 konjskih snaga pa ne čudi spoznaja da bi ga svi htjeli provozati. Lucija je tako postala još poželjnija, a možete je vidjeti ovdje:

Nastavi čitati

Web Shop

TAG CLOUD

NewsLetter

Trending

;